Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RESTAURANTS

Tijdok - Zeebrugge
Tijdok - Zeebrugge

Met een prachtig zicht op de plezierbootjes en de oude vissershaven, kan je hier proeven van al het lekkers dat de zee te bieden heeft. Dit verfijnde restaurant werkt met seizoensgebonden streekproducten, lekker en puur van smaak. Voor heerlijke visgerechten zit je goed bij de winnaar van ‘de beste Vlaamse Vissoep’. En het hele jaar door kan je genieten van handgepelde, Zeebrugse grijze garnalen. 

Zoutarme gerechten:

Voorgerecht

Cocktail van handgepelde garnalen
Rundscarpaccio met lemon olijfolie, pijnboompitten, raketsalade, Parmezaan en balsamico crème

Hoofdgerecht

Gebakken zeetong met salade en frietjes
Op het vel gebakken tarbot met salade of warme groenten
Cote à l’os  limousin met salade en frietjes
Zesrib limousin met salade en frietjes

"Ik werk graag met verse vis, die aangevoerd wordt door onze Vlaamse vissers. Deze vis bereiden wij zo puur mogelijk, zo komt de smaak van de vis volledig tot zijn recht. Wij zijn ook heel fier op onze handgepelde Zeebrugse garnalen. De garnalen komen rechtstreeks van de garnaalvisser. Ze worden daarna zelf gepeld en bevatten geen toegevoegde bewaarmiddelen."

Suikerarme gerechten:

Mousse caffé macchiato
Crème brulée

"Het is eens iets anders dan een chocolademousse. Een koffiedessert is de ideale afsluiter van een lekkere maaltijd. Het dessert was reeds populair met de gewone suiker, en nu hebben we het vervangen door Zústo."

Tijdokstraat 16
8380 Zeebrugge
0476 59 65 20

www.tijdok.be

Zin in zee-wandelroute in de buurt van Tijdok.

Gezond eten aan zee? Dat kan! In het kader van Zin in Zee bieden verschillende hotels en restaurants aan de Belgische kust een zout- en suikerarm gerecht aan op hun kaart. Je kan bij hen ook terecht voor een gratis wandel- of fietskaart.

Reacties
 
Plaats reactie