Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RESTAURANTS

Hotel Bilderdijk - De Haan
Hotel Bilderdijk - De Haan

Het gezellige Hotel Bilderdijk heeft een uitstekende ligging in de uiterst charmante badplaats De Haan. Je hoeft maar 400 meter te wandelen en je bent op de zeedijk. Een stevige strandwandeling of een fietstocht op de zeedijk moet je dus beslist gedaan hebben. Na een vermoeiende dag kan je uitrusten in een van de comfortabele kamers. ’s Morgens staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. In de tuin of op het terras kan je genieten van de rustige omgeving en het mooie weer.

Zout- en suikerarm gerecht: zout- en suikerarme producten op het ontbijtbuffet

“Mensen komen vaak naar de zee voor de gezonde lucht. Het aanbieden van een gezond ontbijt en een goede bewegingstip sluit hier mooi bij aan. Al onze gasten appreciëren dit. Ook de mensen die gezondheidshalve niet verplicht zijn om zout- of suikerarm te eten, zijn er voor te vinden. Ze hebben royaal ontbeten, maar toch gezond.”

Bilderdijklaan 4
8420 De Haan
059 23 62 00

www.hotelbilderdijk.be

Gezond eten aan zee? Dat kan! In het kader van Zin in Zee bieden verschillende hotels en restaurants aan de Belgische kust een zout- en suikerarm gerecht aan op hun kaart. Je kan bij hen ook terecht voor een gratis wandel- of fietskaart.

Reacties
 
Plaats reactie