Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Trend: ijsblokjes in je koffie
Trend: ijsblokjes in je koffie

Met een gewone koffie moet je tegenwoordig niet meer afkomen. Ook de cappuccino, espresso en andere Italiaanse namen zijn standaard geworden na het enorme assortiment van de Starbucks'en, die je met Cinnamon Dolce Latte’s, Caramel Macchiato’s en Frappuccino Lights overstelpen.

Het probleem?

Toch hebben deze koffies niet alleen een bijzondere smaak, maar eerder een bijzonder (hoog) prijsje. Bovendien barsten ze van de cafeïne en bevatten ze meer suiker dan een blikje cola. De zoete smaak haalt het echter vaak van deze nadelen, waardoor je toch zonder veel gemor tien minuten in de rij gaat staan voor een bakkie troost.

De oplossing!

Toch zin in iets speciaals en - bij voorkeur - verfrissends deze zomer? Opteer dan voor een simpele doch heerlijke koffie met ijs. Zet je tasje en giet het vervolgens in een glas met ijsblokjes. Een koele boost gegarandeerd. Werk eventueel af met wat halfvolle melk en rietsuiker of zoete, gecondenseerde melk (zoals ze dat in Spanje of Vietnam doen).

 

Dit is een artikel van Xenarjo: het netwerk voor wie wil meeschrijven aan de trends van het moment.

Reacties
 
Plaats reactie