Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Tips voor gespierde, slanke benen
Tips voor gespierde, slanke benen

Mensen willen er goed uitzien en zeker nu de zomer eraan komt. De lange broeken gaan in de kast en de rokken en kleedjes komen eruit. Maar hoe krijgen we onze benen gespierd en slank, zodat we er zonder schroom mee kunnen pronken.

Ga voor een gezonde voeding. Overdrijf niet met vette snacks zoals chocoladerepen, taartjes, koffiekoeken, cake en dergelijke. Ga vanaf nu voor veel groenten en fruit, vezelrijke koeken, droge koeken, magere melkproducten, vis enzovoort. Maar beweging is uiteraard ook belangrijk. Zorg voor voldoende training en liefst nog verschillende. Cardiovasculaire training is een training die je hartslag verhoogt, waardoor je lichaam calorieën gaat verbranden. Voorbeelden zijn: joggen, snel wandelen, aerobic, touwtjespringen… Je zal vetten verbranden en spieren ontwikkelen. Wil je nog sneller resultaat? Ga dan voor oefeningen voor de benen.

Tenslotte is het belangrijk om je spieren te stretchen na elke zwaar fysieke inspanning. Een andere goede sport voor slanke benen, is yoga of pilates. Je wordt er flexibel van en ontwikkelt spieren door de specifieke oefeningen.

Reacties
 
Plaats reactie