Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Sinaasappelhuid voorkomen? Zo doe je het.
Sinaasappelhuid voorkomen? Zo doe je het.

Vele vrouwen hebben te kampen met cellulitis en allemaal willen ze er vanaf. In plaats van je geld te steken in dure en weinig efficiënte crèmes, begin je beter met sporten. Dit is namelijk de beste manier om cellulitis te voorkomen of weg te werken. We zetten 4 oefeningen op een rij om de huid weer mooi egaal te krijgen. Het enige wat je nodig hebt is een matje en een stevige elastiek.

 

Oefening 1:

Ga op handen en knieën zitten. Strek nu een been naar achter en beweeg op en neer. Doe dit in reeksen van 8. Doe dan een negende keer je been omhoog en hou het gedurende 30 seconden in de lucht. Nu is het de beurt aan het andere been.

Oefening 2:

Ga recht opstaan met de benen op heupbreedte. Buig nu door de benen en breng het bovenlichaam naar voor en de bips naar achter. Hou de rug goed recht. Doe dit ook in reeksen van 8.

Oefening 3:

Sta rechtop en bevestig een elastiek aan je enkel. Strek je been nu naar achter, maar draai je bekken niet. Doe dit ook in reeksen van 8. De voet mag de grond niet raken gedurende deze reeks. Hou een negende keer het been 30 seconden gestrekt naar achter. Nu is het de beurt aan het andere been.

Oefening 4:

Ga op je rug liggen en leg je armen naast je lichaam. Breng je benen naar boven, zodat de voetzolen naar het plafond gericht zijn. Maak nu een schaarbeweging, maar erg groot en doe dit ook 8 keer per reeks.

Deze oefeningen zijn erg goed, maar helpen niet als je ze maar 1 keer gedaan hebt en er dan mee stopt. Probeer ze elke dag te doen of toch zeker 4 keer per week. Veel succes.

Reacties
 
Plaats reactie