Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Rundvlees van kop tot staart
Rundvlees van kop tot staart

Slagerij Rondou is een begrip in Leuven en verre omstreken. De Rondou’s staan voor 3 generaties slagers waarbij het vak werd overgedragen van vader op zoon. Vandaag staat Filip Rondou samen met zijn echtgenote Siona aan het roer. De liefde voor het ambacht en het streven naar de beste kwaliteit zit de Rondou’s in het bloed.

Dagelijks krijgen Filip en Siona kooklustige klanten over de vloer die haast onmogelijke verzoeken tot hen richten. Ze vragen om een chateaubriand maar moeten eigenlijk ossenhaas hebben, ze willen een rundsribstuk voor vier, terwijl je daar eigenlijk een gans leger mee kan voeden. Over de benamingen en herkomst van de onderdelen van het rund bestaat veel onduidelijkheid. Om hun klanten en iedereen die graag kookt definitief uit de verwarring te helpen, schreven de Rondous het boekje ‘Rundvlees – van kop tot staart’.

In dit praktische en volledige naslagwerkje vind je alles wat je dient te weten over rundvlees: onderdelen en benamingen, vuistregels en tips, technieken voor bereiding en recepten met alle basisinformatie over rundvlees. Met veel foto’s, gedetailleerde tekeningen en handige icoontjes, wil dit boek tegemoetkomen aan de vraag van veel hobbykoks en liefhebbers van lekker eten om meer broodnodige productkennis. Alle teksten zijn toegankelijk geschreven en worden uitgebreid geïllustreerd. Zo kan iedereen zich binnenkort wagen aan de perfect gebakken en gesneden filet pur.

‘Rundvlees – van kop tot staart’: Verkoopprijs: € 9,95

Aantal pagina’s: 160 Uitvoering: gebonden

ISBN-nummer: 9789057203770

Meer info:

LINKEROEVER UITGEVERS

Katwilgweg 2 • 2050 Antwerpen • Tel. 03-210 30 50 • Fax 03-210 30 51

pers@linkeroeveruitgevers.be • www.linkeroeveruitgevers.be

Reacties
 
Plaats reactie