Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Met je smartphone naar de winkel
Met je smartphone naar de winkel

Ben jij graag mee met de laatste nieuwe snufjes? Dan ben je misschien ook de trotse bezitter van een smartphone. En als dat nog niet het geval is, dan kan daar binnenkort wel eens verandering in komen. Volgens een recent onderzoek, uitgevoerd door Motorola, zal eind dit jaar de markt van de smartphones namelijk aanzienlijk groeien.

En dat heeft zo zijn invloed op de winkelvloer. Want Motorola voorspelt ook dat consument gebruik gaat maken van applicaties die de consument informatie aanreikt over retailsites en daarmee gelinkt de producten te koop in de supermarkt.  Dat maakt dat supermarkten extra aandacht zullen moeten spenderen aan de efficiëntie van het eigen winkelpersoneel. Het zou maar al te jammer zijn als de consument beter op de hoogte is dan de winkelbedienden.

123feelfree is de markt al een beetje voor en ontwikkelde hiervoor speciaal de Fooddler. Met deze eenvoudige scanningtoepassing, tover je in een wip alle voedingsinformatie van een product tevoorschijn, vertaald uiteraard naar eenvoudige 123 niveaus. Bovendien krijg je meteen ook leuke recept- en beweegideetjes aangereikt zodat het plannen maken al meteen in de supermarkt kan beginnen.

Reacties
 
Plaats reactie