Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Maak je klaar voor het meest innovatieve fit, food en fun event!
Maak je klaar voor het meest innovatieve fit, food en fun event!

Ben je met je vriendenkliek of collega’s op zoek naar een onvergetelijke rush? Op de Hercules Trophy word je een volledige dag ondergedompeld in een energiek evenwicht van sport en entertainment, kortom fit, fun & uiteraard food op topniveau.

123feelfree en Hercules Trophy bundelen vanuit de meest energieke stad van Vlaanderen, Mechelen, de krachten om bedrijven en hun medewerkers een dag bo(o)rdevol teamgeest overgoten met een sausje van fysieke en geestelijke verrijking aan te bieden. 123feelfree staat in voor de nodige voedingstips en aanbevelingen voor een evenwicht tussen de verbruikte energie (output) en de nodige brandstof (input) voor deelnemers en hun supporters.

Wat?
De Hercules Trophy is een teambuilding competitie waarin sport, entertainment en networking centraal staan. Collega’s, klanten, partners of vrienden leggen, net zoals de held Hercules, op die dag 12 fantastische proeven af die nog maandenlang gesprekstof zullen opleveren! De dag wordt afgesloten met een aperitief, barbecuediner, prijsuitreiking en een onvergetelijke party. Om deel te nemen hoef je zeker geen atleet te zijn. Fun primeert immers steeds op de competitie!
Je vindt bovendien elke week een tip op www.123feelfree.be in de aanloop naar de hoogdag op 11 juni 2011, waarop 123feelfree partners en 123-ers elkaar treffen en tegemoet treden in de voetsporen van Hercules.

Schrijf je in met enkele collega’s, businessrelaties of vrienden en beleef onvergetelijke momenten.
Een team bevat minimum 4 leden, max. 7.
Vroeg inschrijven is de boodschap, aangezien het aantal toegelaten teams beperkt is. Er zijn interessante early bird kortingen bij inschrijving vanaf 4 teams.

Wanneer?
De 123feelfree Trophy wordt georganiseerd op zaterdag 11 juni en start om 9 uur.
De dag wordt afgesloten met een heuse party. Supporters en kinderen zijn uiteraard meer dan welgekomen.

Waar?
Provinciaal Domein De Nekker en de Nekkerhal in Mechelen.

Meer info?
Surf naar www.herculestrophy.be en download de brochure, presentatie of white paper.

Kostenplaatje?
Per ingeschreven team € 790, exclusief catering. Vraag naar onze early bird kortingen.

Inschrijven?

Mail de namen van alle teamleden met hun e-mailadres naar Evi.Blondiau@123feelfree.be

Reacties
 
Plaats reactie