Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Lopen in 123 - week 8
Lopen in 123 - week 8

Smeer je benen alvast in want deze week zijn de loopmomenten beduidend langer dan de vorige weken. Maar maak je niet al te veel zorgen, het zal net zoals altijd ook deze keer wel lukken. Vergeet niet dat je tenslotte al 7 weken aan je conditie gewerkt hebt.

Doet lopen afslanken?

In eerste instantie ga je geen sterke daling op de weegschaal waarnemen. De inspanningen zijn nog niet lang genoeg. Schrik ook niet als je op de weegschaal merkt dat je misschien zelfs iets bijgekomen bent. Dat komt omdat je nu meer spieren hebt en deze wegen meer dan vet. Je wordt echter wel strakker en je zult dat dan ook merken aan je kledij die iets losser komt te zitten. Later ga je zeker gewicht verliezen op voorwaarde dat je naast regelmatig lopen ook wat op je voeding let.  Kies voor vezelrijke niet te vette producten, eet veel groenten en fruit en drink minsten twee liter water per dag.

Trainingsschema week 8

+ = 1 minuut lopen                       0 = 1 minuut wandelen

Dag 1:+++++++++++++++ 00 +++++++++++++++ 00              Totaal 34 minuten

Dagen 2 - 4 - 6 - 7: rustdagen

Dag 3: ++++++++++ 0 ++++++++++++ 0 ++++++++++++ 0                 37 minuten

Dag 5: ++++++++++ 0 ++++++++++++++++++++ 0                              32 minuten

 

Run Trainer op iTunes

Run Trainer heeft een vernieuwde versie in samenwerking met Dreamix Studio en is sinds kort beschikbaar op iTunes van Apple .

Deze applicatie is in het Engels gesproken. Over zowat heel de wereld is men nu bezig met één of andere versie van de Run Trainer. Heel wat moderne snufjes zoals gps –functie en andere,  maken het lopen nog aangenamer.

Run Trainer is te bekomen via http://itunes.apple.com/us/app/run-trainer/id403963861?mt=8 of via de link op  www.miekeboeckx.be

Loopschema week 1

Loopschema week 2

Loopschema week 3

Loopschema week 4

Loopschema week 5

Loopschema week 6

Loopschema week 7

 

Bron: Loop! De gids voor elke loper van Mieke Boeckx

Reacties
 
Plaats reactie