Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Lopen in 123 - week 7
Lopen in 123 - week 7

Het lopen gaat elke week een beetje beter en het wordt nog leuker nu het lente is. Als je tot hiertoe steeds dat oude trainingspak aanhad of die versleten t-shirt met short, is het misschien tijd om jezelf eens te verwennen met een nieuwe jogoutfit. Het kan je prestaties alleen maar verbeteren.

Hoe ziet jouw loopoutfit eruit?

De meeste joggers hebben de neiging om zich veel te warm te kleden. Bij koud weer zijn meerdere dunne lagen veel beter dan een dikke trui. Tijdens de zomer loop je best licht gekleed. Draag lichte kleuren, korte broek en eventueel een pet tegen de zon. Denk er ook aan om dunne goed passende sokken te dragen om blaarvorming te voorkomen. Dames, een goedpassende sportbeha is geen overbodige luxe. Elke lingeriezaak heeft een ruime keuze aan goede jogbra’s. Synthetische stoffen zijn de nieuwe trend. Ze zijn heerlijk licht en blijven droog tijdens het lopen zodat je zelfs bij hevig zweten een aangenaam gevoel hebt. Er bestaat geen slecht loopweer maar er bestaat helaas wel een slechte loopoutfit.

Trainingsschema week 7

+ = 1 minuut lopen                       0 = 1 minuut wandelen

Dag 1: +++++ 0 ++++++ 00 +++++++ 00 ++++++++ 0              Totaal    32 minuten

Dagen 2 - 4 - 6 - 7: rustdagen

Dag 3: ++++++++ 0 ++++++++ 00 ++++++++ 0 ++++++++ 0                37 minuten

Dag 5: ++++++++++ 00 ++++++++++ 00 ++++++++++++ 0                  37 minuten

 

Run Trainer op iTunes

Run Trainer heeft een vernieuwde versie in samenwerking met Dreamix Studio en is sinds kort beschikbaar op iTunes van Apple .

Deze applicatie is in het Engels gesproken. Over zowat heel de wereld is men nu bezig met één of andere versie van de Run Trainer. Heel wat moderne snufjes zoals gps –functie en andere,  maken het lopen nog aangenamer.

Run Trainer is te bekomen via http://itunes.apple.com/us/app/run-trainer/id403963861?mt=8 of via de link op  www.miekeboeckx.be

Loopschema week 1

Loopschema week 2

Loopschema week 3

Loopschema week 4

Loopschema week 5

Loopschema week 6

 

Bron: Loop! De gids voor elke loper van Mieke Boeckx

Reacties
 
Plaats reactie