Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Limburg fietsparadijs!
Limburg fietsparadijs!

Heb je nog enkele dagen vakantie gepland? Dan horen heerlijke fietstochten en gezellige terrasjes daar zeker bij. Fietsparadijs Limburg maakt het de fervente fietsers nog aantrekkelijker!

Zo pakt Limburg ondermeer uit met 6 nieuwe themafietskaarten met in totaal 24 routes. Tevens zijn er meerdere voordeelbonnetjes en knooppuntkaarten. Het geheel zit verzameld in een handige fietsbox.

Daarnaast zijn er ook 50 oplaadpunten voor elektrische fietsen. Limburg is zo het dichtste netwerk in de Benelux. Ten slotte voerde de provincie enkele doelgerichte ingrepen uit om gevaarlijke kruispunten tussen wegen en het fietsroutenetwerk veiliger te maken.

Dit jaar waren er op het fietsroutenetwerk naar schatting al 300.000 fietsers. In de maanden januari en februari waren er in Limburg 82% meer tweewielers dan in dezelfde periode vorig jaar. Voor maart was het meer dan een verdubbeling. Er kan dus gesproken worden van al een groot succes in 2011. In totaal telt het fietsparadijs Limburg meer dan 2.000 kilometer fietsroute.

Meer informatie is te vinden op de website van Toerisme Limburg.

Wil je graag vrienden of familie een fietsvakantie in Limburg cadeau doen, geef hem of haar dan een Vlaanderen Vakantiecheque. Bestel je cheques hier

Reacties
 
Plaats reactie