Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Lekker (di)eten bij Lombardia
Lekker (di)eten bij Lombardia

In hartje Antwerpen, op een gezellig autovrij pleintje, kun je sinds jaar en dag genieten van de lekkerste gezonde maaltijden, hipste fruitshakes en kleurigste salades.

Of je nu glutenvrij eet, veganistisch of cholesterolarm: je vindt vast en zeker je gading bij  natuurwinkel-annex-healthfoodrestaurant Lombardia. En je hoeft er geen geitenwollensokken-atmosfeer bij te nemen: bij Lombardia is het onthaal hip en flashy, de kaart kleurrijk en chaotisch en het interieur op zijn zachtst gezegd persoonlijk en eclectisch.

Signature drink is de gemberthee, door Lombardia Gingerlove gedoopt, die ondertussen geprezen wordt door food critics over de hele wereld.

Lombardia serveert gerechten met kwalitatief hoogstaande ingrediënten, indien mogelijk zijn deze zelfs biologisch. Er is dagelijks verse soep (bouillon-vrij!), vers gebakken bio-broodjes en een vegetarische dagschotel. In de Raw Food Bar stel je salades samen van minstens 10 verschillende soorten rauwe groenten.

Heb je kinderen of kleinkinderen bij? Die kunnen een boterham krijgen met bio-choco en als dessert een koemelkvrij kinderijsje.

Meer info: www.lombardia.be

Reacties
 
Plaats reactie