Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Kies je energie
Kies je energie

Ben je op zoek naar meer energie? Met 123feelfree eet en beweeg je jezelf in evenwicht. Om je goed in je vel te voelen is de basisregel immers: energie in = energie uit.

M.a.w. de energie die je opneemt door te eten en te drinken, dien je ook best te verbruiken met beweging. Omgekeerd geldt natuurlijk ook dat je zware fysieke inspanningen maar best koppelt aan een stevige maaltijd, zodat je snel je energie terug op peil hebt.

Ben je dus iemand die zich graag eens laat gaan op restaurant, dan hoef je je daar heus niet schuldig om te voelen. Als je tegenover een copieuze maaltijd een evenwaardige beweging zet, ben je meteen weer in evenwicht. Hou je je maaltijden liever wat kleiner, dan stem je ook hier best je bewegingen op af.

In mijn energie vind je je favoriete maaltijden, bewegingen en sportinspanningen en ontdek je meteen of het energieniveau 0, 1, 2, 3 of + is en dus respectievelijk veel of weinig energie heeft. Vind je je favoriet recept niet terug, geef het dan zelf in en het energieniveau wordt automatisch berekend.

Dagelijks vink je gewoon aan wat je gegeten en bewogen hebt en de module ‘jouw evenwicht vandaag’ toont of je in evenwicht bent of niet. Zo weet je meteen of je best nog een portie beweging doet of nog iets extra op het menu zet.

Gedaan dus met calorieën tellen, ingewikkelde voedingsschema’s of het ontcijferen van verpakkingsetiketten. Met 123feelfree beslis enkel jij wat en hoeveel je eet, hoe je beweegt en wanneer. Je neemt zelf de controle in handen en je kiest zelf je energie.

Aan de slag!

Reacties
 
Plaats reactie