Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Ketllebell: jouw geheim voor een platte buik
Ketllebell: jouw geheim voor een platte buik

9 van de 10 personen zullen hun buik noemen als het voornaamste lichaamsdeel dat ze het liefst wat slanker willen zien. En diëten mag dan wel resultaat op de weegschaal geven, vaak is datzelfde resultaat niet altijd merkbaar wanneer we de lintmeter boven halen. Maar met de kettlebell verdwijnen ongewenste buikjes als sneeuw voor de zon.

De kettlebell is al langer het geheime wapen achter de welafgetrainde buiken van heel wat bekende sterren waaronder ook Penelope Cruz en Jennifer Lopez.

Een kettlebell ziet eruit als een kleine kanonbal met een handvat. Bedoeling is dat je met de kettlebell een reeks van oefeningen afwerkt die zowel je kracht als je uithouding verbeteren. Deze geavanceerde vorm van fitnesstraining wordt reeds jaren door de Russische elitetroepen gebruikt maar ook topatleten en -sporters hebben deze metalen bal ontdekt als ultieme hulpmiddel ter verbetering van de spierkracht en uithouding. In een minimum van tijd boek je een maximum resultaat.  In België staat een kettlebell workout nog niet in alle fitnesscentra op het programma. Maar even googelen en je vindt tal van oefeningen, dvd's,...

Reacties
 
Plaats reactie