Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Je wekelijkse afspraak
Je wekelijkse afspraak

Neem je deel met vrienden of met collega's aan de Hercules Trophy van 11 juni? Dan heb je nog 12 weken om je klaar te stomen. Of je nu gaat voor de winst of voor het plezier, je lichaam voorbereiden levert alleen maar voordeel op.?

Vanaf nu krijg je elke week een 123feelfree tip aangereikt die jouw team op weg zal helpen naar de overwinning. Hercules Trophy staat ervoor bekend steeds verrassend uit de hoek te komen wat betreft de 12 sporten die je die dag zult moeten afwerken. Je bereid je lichaam dan ook best voor om zo blessures te vermijden.

Het zou zonde zijn als je na de eerste uitdaging er al de brui moet aangeven. Lees hier hoe je blessurevrij de dag doorkomt.

Er rotsvast van overtuigd dat jouw team de gedoodverfde winnaar is? Om zeker te zijn dat je je capaciteiten of die van je teamleden niet overschat, kun je hier de fittest doen.

Je wekelijkse afspraak

Spreek af met je team voor een wekelijkse trainingssessie. Best bouw je je conditie op én train je je spieren. Welke sporten hierbij het beste zijn, bepaal je samen als team. 123feelfree biedt heel wat bewegingsinspiratie, de ene al wat gewaagder dan de andere.

Werk aan je groepsspirit en start een 123feelfree groepsprofiel. Het zal de samenhorigheid en de teambuilding binnen de groep alleen maar aanwakkeren wat je kansen tot winst alleen maar vergroot.

 

Reacties
 
Plaats reactie