Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Happy valentine
Happy valentine

Wil je je dit jaar eens van je beste kant laten zien met Valentijn? Verras je geliefde dan met een heerlijk zelfgemaakt Valentijnsmenu. In plaats van in een overvol restaurant te gaan dineren, maak je het thuis extra gezellig. En met onze romantische bewegingstips voor twee, zijn jullie meteen weer in evenwicht.

De liefde van zowel man als vrouw gaat door de maag. Zorg dus dat je alles in huis haalt om van je Valentijnsdiner een topper van jewelste te maken. Haal je beste servies en bestek boven, dek de tafel mooi en maak het extra romantisch door kaarsen aan te steken. Nu nog volgende gerechtjes klaarstomen en deze maandagavond eindigt gegarandeerd in grandeur.

Zoet geitenkaassnoepje: energieniveau 3

Crostini met tomaat en basilicum: energieniveau 1

Rigatoni met gerookte zalm en kappertjes: energieniveau 3

Kaastaart met frambozen: energieniveau +

Natuurlijk wil je na de maaltijd nog wat energie overhouden voor de ‘Valentijnsnacht’. Je plant dan ook best een aantal + activiteiten samen overdag waarmee je je Valentijnsmenu volledig in 123feelfree stijl in evenwicht brengt.

Je kunt natuurlijk samen aan de slag in de keuken. Zo’n Valentijnsmenu vraagt best wel wat tijd om klaar te maken. Je bent er zeker twee uur mee bezig, meteen een activititeit van energieniveau 2.

Maar ook een paar uurtjes gaan shoppen, een museumbezoekje, een trip naar de dierentuin of aquarium zijn leuke uitstapje op Valentijn die je een ‘3’ opleveren. Bovendien valt Valentijn dit jaar op een maandag en zal het geen overrompeling zijn. Romantiek troef.

Wil je liever iets avontuurlijker gaan doen, denk dan eens aan een ballonvaart, hoog in de lucht met z’n twee of waarom niet eens gaan zeilen of waterscooteren?

Wil je je partner helemaal verleiden, dan is een massage daar dé ideale manier voor. Iedereen houdt van een deugddoende massage en al helemaal als deze door je geliefde wordt gegeven. Een massage van een halfuur is best wel intensief en levert je een energieniveau van 2 op. Wat nog energieniveau 2 oplevert is een privé-buikdanssessie. Dus, schudden maar met die buik!

Reacties
Kevin Goossens
Kevin Goossens

Mmm, ziet er simpel en superlekker uit. Ga ik zeker eens proberen!

 
Plaats reactie