Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Gusta: alle allergenenvrije voeding onder één dak
Gusta: alle allergenenvrije voeding onder één dak

In haar winkel Gusta verkoopt uitbaatster Inez De Rijcker allergenenvrije voeding. Een verademing voor de vele Belgen die kampen met voedselintoleranties. Opnieuw genieten van eten is de boodschap. Dat kunnen we bij 123feelfree alleen maar toejuichen.


Antwerpen is een winkel rijker: Gusta. De zaak biedt als eerste in België uitzonderlijke producten aan uitzonderlijke mensen. Steeds meer Belgen moeten op hun eten letten omdat hun lichaam bepaalde producten niet tolereert. Voor gluten-, lactose-, suiker-, gist-, ei- en tarwevrije voeding kan je dus in Gusta terecht.

Dergelijke producten bestaan al langer maar nu vind je ze onder één dak. Inez schuimde beurzen in Duitsland af om verschillende producten te verzamelen. Naast basisvoeding, vind je ook snoepjes, chips en koekjes in Gusta. Gedaan met leven met een handicap, want daar lijkt het vaak op. Je moet van eten kunnen genieten, volgens Inez. De juiste informatie verspreiden is daarbij van groot belang. Bij een bezoek geeft ze graag een woordje uitleg over de producten.

Inez weet maar al te goed waar ze over praat. Net haar persoonlijke lijdensweg bracht haar tot de opening van Gusta. Het kostte haar meer dan twee jaar en heel wat doktersbezoeken voor ze wist wat er met haar lichaam aan de hand was. Door op eigen initiatief haar eetgewoonten aan te passen ontdekte ze haar voedselintoleranties. Inez geniet nu terug van lekker eten en wil dat iedereen gunnen.

Binnenkort is het nog makkelijker om je boodschappen te doen dankzij de Fooddler-app. De camera van je smartphone scant de barcode van voedingsmiddelen.  Als je jouw voedselintoleranties –en allergieën aanvinkt, waarschuwt de Fooddler-app je of het product de voedingsmiddelen bevat. Meer informatie over de Fooddler-app vind je hier

Ontdek Gusta

Reacties
 
Plaats reactie