Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Gezond kamp: voor kinderen met een maatje meer
Gezond kamp: voor kinderen met een maatje meer

Energiek organiseert voor kinderen met een maatje meer een week vol leuke activiteiten op maat van ieders mogelijkheden. Het kamp gaat door  van 8 tot 12 augustus op het domein van College Hagelstein in St. Katelijne Waver.

Op het programma staan ravotten, zwemmen, fietsen, circus en meer! We verleggen onze grenzen, ontdekken vergeten groenten en koken een groentegerecht. We bouwen aan ons zelfvertrouwen en zoeken uit hoe we gezonder kunnen leven.

Ben je minstens 9 jaar en niet ouder dan 15, dan kan je samen met 3 gediplomeerde lesgevers de tijd van je leven beleven!

Praktisch

  • Het kamp gaat door van 8 tot en met 12 augustus op het domein College Hagelstein te St. Katelijne Waver. Je hebt er veel groen, sportterreinen binnen en buiten en een vijver.
  • Je krijgt elke dag ontbijt, een tien- en een vieruurtje, een warm middagmaal en drank.
  • Je bent verzekerd voor deelname aan de activiteiten.
  • Je wordt verwacht tussen 8u en 8:15u en kan opgehaald worden tussen 17u en 17:30u.
  • Je inschrijven kan vanaf woensdag 11 mei, tussen 19u en 20u op het gemeentehuis te St. Katelijne Waver. Je kan vragen stellen over het kamp en om 19u30 is er een korte infosessie over gezonde voeding en beweging.

 

Wist je dat...

... je voor kinderen tot 12 jaar een fiscaal attest ontvangt waarmee je de opvangkosten kan aftrekken van je belastbaar inkomen?

... je bij de meeste mutualiteiten een (deelse) terugbetaling kan aanvragen voor de meeste deelname aan dit kamp.

Voor meer informatie surf naar www.arm-band.be/energiek

Ilsa Pée: 0484/295 400

Riet De Leersnijder: 0495/470 048

Reacties
 
Plaats reactie