Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Fooddler van 123feelfree een van beste apps voor Android op Apps Marathon van Mobile Monday
Fooddler van 123feelfree een van beste apps voor Android op Apps Marathon van Mobile Monday

Tijdens de Apps Marathon op 27/9 in de Claridge in Brussel, kregen Belgische ontwikkelaars telkens 7 minuten om hun app voor iPhone, iPad of Android voor te stellen. De marathon is een initiatief van Mobile Monday, een gemeenschap van professionals in mobiele technologie, met de steun van sectorvereniging Agoria.

Apps, de mini-programma’s die draaien op mobiele apparaten zoals de Apple iPhone en iPad of op de concurrerende Android toestellen van verschillende fabrikanten, zorgen momenteel voor een explosie aan activiteit en creativiteit bij software-ontwikkelaars. Ook in België.

Een van de uitschieters op de Apps Marathon was de mobiel scanningapplicatie van 123feelfree, de Fooddler. Een Android app die toelaat om de barcode van voedingswaren te scannen (bijvoorbeeld in de winkel), en zo informatie op te zoeken over het energieniveau en de voedingswaarden van het product. De app zoekt ook passende recepten op en bijhorende bewegingen op.

Wil je ook deze mobiele energiescanner op je smartphone? Open via je Android phone de market app, zoek naar Fooddler en installeer.

Reacties
 
Plaats reactie