Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Fit-o-scoop van 123feelfree
Fit-o-scoop van 123feelfree

Schorpioen (23/10-22/11)

Schorpioenen gaan deze maand een duivel tegenkomen in de fitness. Of dat een persoon is of een gebeurtenis? Je zal het vanzelf merken. Misschien is het wel je eigen geweten? Een kwartiertje op de loopband staan en daarna jezelf trakteren op die pizza salami is niet goed voor je dagelijks evenwicht. En dat wéét je!

Boogschutter (23/11-22/12)
Boogschutters hebben deze week zin om een nieuwe trend te ontwikkelen in de food sector en het kan vettig worden. Wie zijn nieuwste foodtrend de max vindt, mag het ons gerust laten weten via info@123feelfree.be! En voor boogschutters die niet van hun uitvindingen kunnen afblijven hebben we één woord: zwemmen!

Steenbok (23/12-20/1)
Single Steenbokken worden gevraagd deze maand minstens uur aan zumba te doen. Je zal er sexy moves leren en die zullen nog van pas komen… Steenbokken met een relatie worden aangeraden in het begin van de maand romantisch te dineren. Enkele dagen later kunnen ze samen energie verbruiken tijdens een fietstochtje.

Waterman (21/1-18/2)
Watermannen kunnen deze maand impulsief gedrag vertonen. Het zal tot een weddenschap komen. Wij geven je de hint: speel erom. En liefst nog een spelletje squash. De sterren staan goed, de kans dat je wint is enorm. Achteraf kunnen jullie erom lachen.

Vissen (19/2-20/3)
Je ontdekt een oud recept om rijstpap te maken. Je kan niet wachten om het te proeven. Weet wel: rijstpap is een 2… dat wordt dus een uur en half paintballen. Want jawel, deze maand ga je waanzinnig veel zin hebben om je vrienden onder de verf te spuiten.

Ram (21/3-21/4)
Het avontuur wacht op je. Je kunt maar beter voorbereid zijn op een bungeesprong gekleed in Elvisoutfit. Voor passie moet je definitely bij Leeuwen of Tweelingen zijn, zij zullen je verwennen met ontbijt op bed!

Stier (22/4-21/5)
Je motto voor deze maand? Eat those frogs! (de groene gummie kikkersnoepjes wel te verstaan). Je kan immers wel een opkikkertje gebruiken. Wat je gedachten nog kan verzetten is een paartje biljarten. Je blinkt er in uit en dat zal je zelfvertrouwen een boost geven.

Tweelingen (22/5-21/6)
Tweelingen zijn deze maand onuitstaanbaar. Ze hebben energie teveel en weten er geen blijf mee. Je kan als tweeling dus maar beter in je eentje gaan sporten in plaats van die partij voetbal mee te doen. Wij raden je aan te gaan joggen langs het water. Lekker ontspannend.

Kreeft ( 22/6-23/7)
Op liefdesvlak gaat het beter dan perfect. Brad Pitt en Angelina Jolie zijn niet langer het meest ideale koppel op moeder aarde. Er zal dan ook heel wat energie verbruikt worden tussen de lakens. Maar geen nood: je voeding is navenant: je energiepeil stijgt met al die fruitmanden die je krijgt.

Leeuw (24/7-23/8)
De te vermijden vraag voor Leeuwen deze week is: “Hebt u al een lidkaart?” Je zal overrompeld worden met meningen die er niet toe doen. Jij bent meer een persoon van vanalles wat. Je hoeft je niet bij één sportclub aan te sluiten. De ene dag wil je zwemmen, de andere trampolinespringen. Jij bent een manusje-van-alles.

Maagd (24/8-22/9)
Bij deze officieel tot mouwvegers van de maand bekroond. Je moet en zal krijgen wat je wil deze maand. Wat dat is? Een lekkere zelfbereide spaghetti bolognaise! Dit gerecht is echter wel een drie. Breng je lichaam in evenwicht door te gaan skiën (desnoods indoor).

Weegschaal (23/9-22/10)
Deze maand ben jij de ster in je omgeving. De woorden die je gebruikt om jezelf te beschrijven zullen deze maand als goed gekozen worden beschouwd, maar let op: het tij kan gauw kantelen. Goals maak je immers niet zomaar. En helden zijn al gauw anti-helden. Een gouden raad: let op voor owngoals.

Reacties
 
Plaats reactie