Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Eten in een boomhut: La Cabane du Fou in Ukkel
Eten in een boomhut: La Cabane du Fou in Ukkel

Gastronomisch genieten midden in de natuur kan – heel letterlijk- in de boomhut van La Cabane du Fou in Ukkel, in de tuin van het restaurant Le Fou Chantant.

Drie jaar geleden kwam eigenaar Philippe Martin op het idee om zijn restaurant, een sfeervol muzikaal grillrestaurant, uit te breiden met een heuse boomhut in de vork van een boom in de tuin. De hut, zo’n 40 vierkante meter groot, is bereikbaar via een houten trapladder. Deze idyllische eetplek is natuurlijk uiterst geschikt voor een romantische tête-à-tête of voor een intiem diner met vrienden. Ook een vergadering waarop staatsgeheimen worden besproken kan hier gerust doorgaan, want alleen de vogeltjes kunnen je hier horen. Van 17.00 tot 01.00 is de hut jouw koninkrijk en word je niet gestoord. De service moet je bijgevolg zelf op je nemen, maar dat is een deel van de charme!

In de hut bevindt zich een keukentje, een tafel en een loungeplek. Bij het arriveren staan de gangen van het menu klaar, je hoeft ze alleen nog op te warmen volgens de instructies die door chef-traiteur Félix werden achtergelaten. Ondertussen brouw je zelf een aperitiefje met ingrediënten uit de rijkgevulde bar Er is ook een wijnkelder en een koelkast vol Veuve Clicquot. De menu’s die worden aangeleverd in de hut veranderen om de drie weken.

La Cabane du Fou
176 avenue de Fré
1180 Bruxelles
Reserveren : 0476/ 323 623 of 02/ 374 33 15

 

Reacties
Nadine Van Hoeck
Nadine Van Hoeck

Heel leuk dit adresje teruggevonden te hebben. 10 jaar geleden bij jullie een valentijn gevierd. Ik kom zeker nog eens terug, eerst een goe lief vinden :-)

 
Plaats reactie