Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Drie fietsvakanties voor levensgenieters!
Drie fietsvakanties voor levensgenieters!

Ben jij een fietsfanaat? Dan moet je zeker naar een van deze drie Europese fietsbestemmingen! Zo kan je meteen je welverdiende vakantie een sportieve toets geven. 

La douce France!

Door het afwisselende landschap is er in Frankrijk voor ieder wat wils! Langs de brede kust kan je heerlijk ontspannen fietsen. De talrijke bosrijke gebieden zijn dan weer een walhalla voor de avontuurlijke fietser. Fietsers worden hier verwend met een uitgebreid fietsnetwerk. En er komen nog steeds nieuwe routes bij. Hierdoor kan je steeds vaker de grote wegen links laten liggen en kiezen voor een rustigere en mooiere alternatieve route.

Spaß in Deutschland!

Duitsland is zo’n 70.000 kilometer aan fietsroutes rijk. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen in De Eifel, De Harz of Het Sauerland, stuk voor stuk prachtige berggebieden! De recreatieve fietsers kunnen een van de 13 Duitse wijnregio’s bezoeken. Door het prachtige heuvelachtige landschap, de verschillende kabbelende rivieren en de kleine wijndorpjes is het hier heerlijk toeven!

La vita è bella in Italië!

Van uitdagende beklimmingen tot een ontspannen fietstochtje op vlakke wegen, variatie troef tijdens een fietsvakantie in Italië! De mooiste fietsgebieden? Dat zijn de Dolomieten, de Italiaanse kust en de Apennijnen. Maar ook in de glooiende landschappen van Toscane, met zijn kenmerkende cypresbomen, is het aangenaam fietsen. En ’s avonds kan je genieten van al het lekkers dat de plaatselijke keuken te bieden heeft.

Welke fietsbestemming raad jij aan?

Reacties
luc lampaert
luc lampaert

ons dierbaar België

 
Plaats reactie