Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

ARTIKELS

Loop mee de Antwerp 10 miles met 123feelfree en Intersoc
Loop mee de Antwerp 10 miles met 123feelfree en Intersoc

Fervente lopers of occasionele joggers? Allen zijn meer dan welkom op 17 april op de Antwerp 10 miles. En voor de nodige dosis energie zorgt 123feelfree. Samen met Intersoc nodigen we je uit om je in te schrijven*. Je krijgt een mooie korting op de deelnameprijs én een trendy groen functioneel loopshirt.

Ons doel is Antwerpen groen te kleuren die dag door met zoveel mogelijk 123’ers deel te nemen aan één van de verschillende loopafstanden. De 10 miles zelf (= 16 km) is uiteraard de bekendste wedstrijd maar je kan evengoed 5 km lopen. Heb je de afgelopen weken dus het wekelijkse 123feelfree loopprogramma gevolgd. Dan is dit event de kroon op het werk.

Voor de kinderen is er een speciale kids run van 1 km.

123feelfree en Intersoc bieden je een korting aan op de normale deelnameprijs waardoor je slechts € 10 betaalt in plaats van € 18.

Meer info over de praktische gang van zaken in aanloop van dit sportief evenement.

Klik hier om je in te schrijven. Inschrijven kan tot 27 maart 2011.

 

 

 

* Enkel CM leden genieten van de korting en het gratis loopshirt

Reacties
Veroniek De Burggrave
Veroniek De Burggrave

Kan er ook ingeschreven worden via email? De link werkt immers niet en we zouden ons graag inschrijven voor de 10 miles.

123feelfree
123feelfree

Dag Veroniek,

Dit jaar loop 123feelfree niet in groep mee met de 10 miles. Je kan je wel inschrijven via de website van de loop: http://www.dvvantwerp10miles.be/

Alvast veel succes... en we hopen dat je een goede tijd neerzet ;)

 
Plaats reactie