Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

Fooddler

maakt de voedingsinformatie
in één oogopslag begrijpbaar.

Betrouwbaar

De app werkt met 100% betrouwbare productinformatie, die door de leveranciers zelf wordt ingegeven en up to date wordt gehouden.

Onderbouwd

De vertaling van de verpakkingsinfo naar de 123feelfree-niveaus is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde formules, gevalideerd door ons medisch comité. Lees meer

Gratis

Je kan de app helemaal gratis downloaden op je iPhone of Android smartphone. Probeer de Fooddler uit, in de supermarkt of in je keuken!

1

Scan het productlosjes uit
    de pols :)

Barcode geeft info prijs

Scan de barcode van je voedingsproduct met je smartphone. De camera herkent de barcode automatisch en zoekt de producten op in de database.

Database om op te bouwen

Die database wordt onafhankelijk en betrouwbaar ingevuld door de leveranciers van de voeding zelf, zowel internationaal als lokaal.

2

Bekijk de voedingswaardenin 1, 2 en 3

Voedingswaarden spreken

In één oogopslag zie je hoeveel calorieën, zout, suiker, vetten en vezels het product bevat. De verpakkingsinformatie worden vertaald naar de niveaus 0 (= heel weinig), 1, 2, 3 of + (= heel veel). Meer uitleg

Double checken mag

Als je dat wil, roep je met een ‘swipe’ de informatie op, exact zoals die op de verpakking staat. Zo kan je de exacte nutritionele gegevens controleren.

3

Vink allergenen aan         en wees
gewaarschuwd!

Allergieën

In de settings van de app kan je aangegeven of je allergisch bent aan een bepaalde voedingsstof, van gluten tot soja.

Waarschuwing

Als je een product scant dat één van de allergenen bevat die jij hebt aangeduid, krijg je meteen een opvallende waarschuwing.