Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

123FEELFREE - WAAROM?

1
Omdat eten en bewegen samen horen

Je eetgewoonten aanpassen zonder rekening te houden met je dagelijkse lichaamsbeweging of meer gaan bewegen zonder aangepast te eten, zijn allebei even zinloos.

Voor een lichaam in balans, pak je ze best samen aan. Wie dagelijks noeste arbeid verzet, heeft geen boodschap aan lichte slaatjes als lunch en wie heel de dag achter de PC zit, gaat beter niet voor een vette smos, zonder ’s avonds voor een extra portie beweging te zorgen.

Je zit pas echt goed in je vel als je net zoveel energie binnenlaat als er buitengaat.

 

2
Omdat je jezelf niets wil ontzeggen

Alles mag, niets moet! Daar staat ‘feel free’ voor. Want wie iets niet meer mag eten of tegen zijn zin gaat sporten, houdt de nieuwe levensstijl nooit lang vol.

En natuurlijk mag je je al eens laten gaan. 123feelfree geeft je inzicht en inspiratie om je energiepeil terug in evenwicht te brengen op een ongedwongen manier.

 

3
Omdat je lekker in je vel wil zitten, een leven lang

Onder gezond zijn, verstaan wij ‘je goed voelen’. En dat gevoel werk je in de hand door bewust te eten en te bewegen.

Variatie is daarbij het sleutelwoord. Wie te eenzijdig en onevenwichtig leeft, krijgt vroeg of laat te kampen met een te hoge cholesterol, suikerziekte,  of overgewicht.

En dan zit je niet meer goed in je vel. Beter voorkomen dan genezen. Zeker als dat op een aangename, speelse manier kan.