Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

123FEELFREE - HOE?

1
Gemakkelijk: geen ‘rules’, maar ‘tools’

Tellen tot drie. Moeilijker wordt het niet bij 123feelfree. Geen nood aan een handleiding of een startcursus, want het systeem spreekt voor zich. Bovendien biedt 123feelfree je handige online tools waarmee je zo aan de slag gaat.

Op de Fooddler kan je zowat alle voedingsproducten opzoeken. De Fooddler toont je dan aan de hand van de eenvoudige 123feelfree-niveaus hoeveel energie, suiker, zout, vezels en vet het bevat.  Of je vertrekt vanuit een lekker gerecht – met recept – of een leuke bewegingsactiviteit. Laat je inspireren!

Met de Fooddler app zal je de barcode van merkproducten kunnen scannen. Een oogwenk later krijg je dan de voedingswaarden overzichtelijk en makkelijk begrijpbaar gepresenteerd op je smartphone.

Zoek een merkproduct op barcode
2
Ongedwongen: geen schuldgevoelens

123feelfree draait het motto van andere fitprogramma’s gewoon om: je mag alles eten en je moet geen topsporter worden. Blijf jezelf, maar spring bewuster om met voeding en beweging.

Als je de reflex hebt om eten en bewegen altijd samen te denken, ben je al een heel eind op de goede weg.

Als je de ingenomen energie niet tot op de calorie perfect verbrandt, ziet 123feelfree dat graag door de vingers. Zonder begeleiding van een diëtist heeft dat trouwens toch geen zin. Het ene lichaam is tenslotte het ander niet …

 

3
Goedkoop: geen hap uit je budget

Je energie kan maar in balans zijn, als je budget dat ook is. 123feelfree denkt mee met je portemonnee. Evenwichtig eten hoeft lang niet duur te zijn. Seizoensfruit blijft vaak het goedkoopste tussendoortje.

En voor wat extra beweging hoef je huis geen duur materiaal of een fitnessabonnement aan te schaffen. De trap nemen in plaats van de lift, kost je 0 euro

Wist je trouwens dat onze Fooddler app, die momenteel in testfase is, helemaal gratis wordt?

Eet en beweeg in alle vrijheid!