Pizza met pancetta en rucola
Gang: Hoofdgerecht | Bereidingstijd: 10-20 min | Aantal personen: 1
Ingrediënten:
1 Spar pizzabodem, 2 el pizzasaus Elvea pizza a casa, ½ bolletje mozzarella, 1 el geraspte parmezaan, 3 sneden Spar pancetta, 2 champignons, ½ rode ui, handje rucola, 7 kerstomaatjes, 5 zwarte olijven, pizzakruiden, Boni Selection olijfolie
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 240°C.
- Snij de champignons in plakjes.
- Pel de ui en snij in ringen.
- Scheur de mozzarella en pancetta in stukjes.
- Rol de bodem uit op een bakplaat.
- Prik er met een vork gaatjes in.
- Bestrijk met de pizzasaus tot op 2 cm van de rand.
- Beleg met uiringen, champignonplakjes, pancetta, kerstomaatjes en olijven.
- Verdeel de mozzarella en parmezaan erover.
- Bestrooi met pizzakruiden en besprenkel met enkele druppels olijfolie.
- Bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
- Werk af met rucola en serveer.
-
84 min Vloeren vegen
-
73 min Sit-uppen
-
46 min Achteruit wandelen

125 g
Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken. |
Reacties