Lasagne met peer, chocolade, munt en vanille
Gang: Dessert | Bereidingstijd: 45-60 min | Aantal personen: 4
Ingrediënten:
4 lasagnevellen, 2 rijpe conferenceperen, 100 g chocoladegallets, 1 pakje vanillepudding, 5 dl Boni Selection volle melk, 100 g suiker, 2 takjes munt
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 165°C.
- Pluk de muntblaadjes en snipper fijn.
- Schil de rijpe peren en snij in fijne plakjes.
- Bereid de vanillepudding zoals aangegeven op de verpakking en voeg de chocoladegallets eraan toe.
- Kook de lasagnevellen beetgaar en laat uitlekken en afkoelen.
- Leg een klein laagje pudding in de schotel, leg de lasagnevellen erop. Leg er enkele plakjes peer op en strooi wat munt erover. Bouw zo verder alle lagen op.
- Bak 20 min in de voorverwarmde oven.
-
20 min Het bed opmaken
-
12 min Bokstraining
-
64 min Mediteren

125 g
Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken. |
Reacties