Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Salade van conferenceperen met knolselder, witlof en blauwe kaas

Gebruik je peren in een salade? Besprenkel ze met citroensap om verkleuring tegen te gaan.

Salade van conferenceperen met knolselder, witlof en blauwe kaas

Gang: Voorgerecht | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

conferenceperen, 200 g knolselder, 4 stronkjes witlof, 120 g blauwe kaas, 2 el Boni Selection mayonaise, sap en zeste van 1 citroen, 4 el verse peterselie, 1 handje Spar gepelde walnoten

Bereidingswijze:
  1. Reinig en schil de knolselder. Snij de knolselder in fijne reepjes met de mandoline.
  2. Snij het witlof fijn.
  3. Schil de peren en snij in fijne kwartjes.
  4. Meng witlof, knolselder, mayonaise en citroenzeste en -sap. Kruid met peper en zout.
  5. Serveer de salade en peren op de borden.
  6. Werk af met met blauwe kaas, fijngehakte peterselie en walnoten.
  • Dweilen 5 min Dweilen
  • Cricket 3 min Cricket
  • Drummen 4 min Drummen
Knolselderij (rauw)
Portie:
50 g
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Salade van conferenceperen met knolselder, witlof en blauwe kaas

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×