Groente- en aardappelbrochettes
Gang: Bijgerecht | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 4
Ingrediënten:
Spar gemarineerde krieltjes, 1 rode ui, kastanjechampignons, 1 courgette, rode paprika, groene paprika, 1 teentje look, zonnebloemolie, limoensap
Bereidingswijze:
- Aardappelbrochettes: pel de rode ui en snij in stukjes.
- Steek 3 gemarineerde krieltjes op een stokje en eindig aan beide zijden met een stukje rode ui.
- Groentebrochettes: snij de kastanjechampignons in 2, de paprika’s in reepjes en de courgette in blokjes.
- Marinade: pel het teentje look en snipper fijn. Meng de looksnippers met wat zonnebloemolie en limoensap. Kruid met zwarte peper van de molen en grof zeezout.
- Smeer de groentebrochettes in met de marinade.
- Bak de aardappel- en groentebrochettes 5 tot 10 min op een hete barbecue.
-
6 min De planten water geven
-
3 min Windsurfen
-
2 min Backpacken

63 g
Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken. |
Reacties