Pasta met kikkererwtenballetjes, venkel, wortel en prei
Gang: Hoofdgerecht | Bereidingstijd: 30-45 min | Aantal personen: 4
Ingrediënten:
400 g uitgelekte kikkererwten, 2 el Spar fijngesneden peterselie, 2 el Spar fijngesneden bieslook, 2 el bloem, 1 ui, 2 wortelen, 1 venkel, 1 blik tomatenblokjes, 400 g pasta, Parmezaanse kaas
Bereidingswijze:
- Kook de pasta al dente in gezouten kokend water.
- Doe de kikkererwten met de verse kruiden en bloem in een foodprocessor. Cutter tot een deeg.
- Maak kleine bolletjes van het deeg en zet 10 min in de frigo.
- Snij de ui en venkel fijn.
- Snij met een dunschiller de wortelen in slierten.
- Stoof de groenten aan in wat olijfolie en voeg de tomatenblokjes erbij. Kruid met peper en zout.
- Laat de saus 15 min garen.
- Bak de kikkererwtenbolletjes goudbruin in olijfolie.
- Voeg de pasta bij de saus en verdeel de veggieballetjes over de pastaschotel.
- Snij met een dunschiller wat schilfers Parmezaanse kaas over de pasta.
-
23 min Onkruid wieden
-
8 min Boksen
-
19 min Rodeorijden

100 g
Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken. |
Reacties