Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Koolrabi appelslaatje met geitenkaasje in bladerdeeg

Een fris voorgerechtje, zeker met de appel!

Koolrabi appelslaatje met geitenkaasje in bladerdeeg

Gang: Voorgerecht | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

Spar geitenkaasjes met honing in bladerdeeg, kleine stevige koolrabi’s, rode zoete appels, 1 bosje waterkers, 12 Spar walnoten, Boni Selection sesamzaadjes, Boni Selection Griekse olijfolie, witte balsamicoazijn

Bereidingswijze:
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Schil de koolrabi en snij in julienne.
  3. Verwijder met behulp van een appelboor het klokhuis van de appels en snij het vruchtvlees ongeschild in julienne.
  4. Bak de bladerdeegjes goudbruin en gaar in 15 à 20 min.
  5. Schep de koolrabijulienne, appelstaafjes en waterkers door elkaar en verdeel over de borden.
  6. Besprenkel met olijfolie en balsamicoazijn en verdeel de noten erover.
  7. Plaats de bladerdeegjes op de salade. Werk af met sesamzaadjes en serveer onmiddellijk.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Koolrabi appelslaatje met geitenkaasje in bladerdeeg

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×