Kippenreepjes met sesamkorstje
Gang: Hoofdgerecht | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 4
Ingrediënten:
500 g kippenreepjes, 2 Spar eieren, 1 el Provençaalse kruiden, 50 g paneermeel, 6 el sesamzaadjes, ½ kl paprika, ½ kl gember, ½ kl koriander, ½ kl curry, ½ kl komijn, Boni Selection olijfolie
Bereidingswijze:
- Klop de eieren los in een diep bord, samen met 2 el water, zout, peper en een flinke snuif Provençaalse kruiden.
- Zet een ander diep bord klaar met een mengeling van paneermeel, sesamzaadjes, de verschillende kruiden en een snuifje zout.
- Dompel de kippenreepjes eerst in het eiermengsel en wentel ze daarna door het sesammengsel.
- Bak ze ± 8 min in olijfolie zodat beide kanten goudbruin zijn.
-
77 min Bureauwerk
-
33 min Wandelen
-
23 min Balletdansen oefenen

125 g
Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken. |
Reacties