Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Meloensangria

Mmmmm ... meloen!

Meloensangria

Gang: Drankje | Bereidingstijd: 5-10 min | Aantal personen: 8

Ingrediënten:

1 fles gekoelde muskaatwijn (75 cl), 1 dl grappa, 4 dl spuitwater, sap van 1 limoen, 2 à 4 el Boni Selection vloeibare honing, kleine watermeloen, honingmeloen, charentaismeloen, fijngesneden plakjes limoen (garneren), muntblaadjes, ijsblokjes

Bereidingswijze:
  1. Snij de meloenen middendoor, verwijder de pitjes en steek met een pomme parisiennelepel bolletjes uit.
  2. Doe in een grote schenkkan, voeg 2 el honing, limoensap en grappa toe.
  3. Schep door elkaar en laat 1 u rusten in de koelkast.
  4. Voeg de muskaatwijn toe, proef en voeg indien gewenst meer honing toe. Zet koel tot gebruik.
  5. Voeg de ijsblokjes vlak voor het serveren toe. Leng aan met spuitwater, garneer met munt en plakjes limoen.
  • Onkruid wieden 4 min Onkruid wieden
  • Sit-uppen 5 min Sit-uppen
  • Ijsvissen 10 min Ijsvissen
Watermeloen
Portie:
63 g
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Meloensangria

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×