Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Vlinderpasta met zongedroogde tomaatjes, pesto en rucola

Snel en gemakkelijk!

Vlinderpasta met zongedroogde tomaatjes, pesto en rucola

Gang: Hoofdgerecht | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

½ kg Boni Selection farfalle, 100 g Spar rucola, 350 g zongedroogde tomaatjes met basilicum, 75 g Spar pijnboompitten, 75 g grana padanoschilfers, 200 g Boni Selection diepvrieserwtjes, Aromatkruiden, Boni Selection olijfolie

Bereidingswijze:
  1. Rooster de pijnboompitten in een warme pan. Laat afkoelen.
  2. Kook de pasta, voeg na 10 min de erwtjes toe en laat nog 5 min verder koken. Giet af en laat uitlekken.
  3. Knip de rucola iets fijner.
  4. Meng in een grote kom de pasta met de zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en rucola.
  5. Kruid met Aromat.
  6. Overgiet met wat extra olijfolie en meng.
  7. Werk af met extra rucola en schilfers grana padano.
  • De auto wassen 11 min De auto wassen
  • Recreatief rugbyen 6 min Recreatief rugbyen
  • Minigolfen 13 min Minigolfen
Doperwten (diepvries, gekookt)
Portie:
50 g
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Vlinderpasta met zongedroogde tomaatjes, pesto en rucola

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×