Bruschetta met tomaat, peterselie en mortadella
Gang: Hapje | Bereidingstijd: 10-20 min | Aantal personen: 6
Ingrediënten:
2 middelgrote coeur de boeuftomaten, 2 el bladpeterselie, 2 el Boni Selection olijfolie, 6 sneden Spar ciabatta, teentje look, Spar mortadella
Bereidingswijze:
Snij 2 middelgrote coeur de boeuftomaten in partjes, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in stukjes. Snij 2 el bladpeterselie fijn en schep met 2 el Boni Selection olijfolie door de tomaten. Kruid met peper en zout. Bestrijk 6 sneden Spar ciabatta met olijfolie en rooster ze in de oven of broodrooster. Wrijf het brood in met 1 doorgesneden teentje look. Verdeel de tomaten erover en dek af met een halve snede opgevouwen Spar mortadella.
-
9 min Muren schilderen
-
4 min Skieën
-
6 min Rafting

4 ml
Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken. |
Reacties