Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Witte rocky road

Met zelfgemaakte geschenkjes kan je echt uitpakken!

Witte rocky road

Gang: Dessert | Bereidingstijd: meer dan 1 uur | Aantal personen: 5

Ingrediënten:

100 g Spar gepelde pistachenoten, 150 g Spar amandelen, 200 g Spar veenbessen, 800 g witte chocolade

Bereidingswijze:
  1. Breek de chocolade in stukjes en smelt ze boven een warmwaterbad.
  2. Bekleed een bakblik met bakpapier. Verdeel de helft van de noten en veenbessen over de bodem. Zorg ervoor dat ze door elkaar en verspreid liggen. Overgiet met de helft van de chocolade.
  3. Schik de rest van de noten en bessen erover. Dek af met de rest van de chocolade. Strijk de bovenkant glad met een spatel.
  4. Plaats minstens 2 uur in de koelkast om te laten verharden.
  5. Til met bakpapier uit het bakblik en snij in stukken.
  • De hond uitlaten 249 min De hond uitlaten
  • Hardlopen aan 20 km/u 39 min Hardlopen aan 20 km/u
  • Wallyballen 107 min Wallyballen
Witte chocolade
Portie:
160 g
Energieniveau: +

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Witte rocky road

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×