Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Pasta met salie en citroen

Goeie pasta moet niet veel hebben!

Pasta met salie en citroen

Gang: Bijgerecht | Bereidingstijd: 10-20 min | Aantal personen: 6

Ingrediënten:

300 g linguine, enkele takjes verse salie, zeste van 1 citroen, Spar olijfolie, 80 g geschaafde pecorino

Bereidingswijze:
  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Laat hem uitlekken en hou warm.
  2. Snij de salieblaadjes in fijne reepjes. Verwarm een flinke scheut olijfolie in een ruime pan en stoof de salieblaadjes. Roer de pasta en citroenzeste erdoor.
  3. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
  4. Werk af met pecorino en serveer.
  • De badkamer poetsen 65 min De badkamer poetsen
  • Zeilen 50 min Zeilen
  • Worstelen 25 min Worstelen
Witte pasta (rauw)
Portie:
50 g
Energieniveau: 3

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Pasta met salie en citroen

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×