Kelkjes met gerookte eendenborst en truffelgeitenkaas
Gang: Hapje | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 8
Ingrediënten:
4 vellen filodeeg , 50 g Spar gesmolten boter, 16 sneetjes gerookte eendenborst , 1 verpakking geitenkaas met truffel, 8 ronde ovenschaaltjes
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Leg de filodeegvellen op elkaar. Snij uit het deeg 4 cirkels, die rondom rond 1,5 cm groter zijn dan de schaaltjes.
- Leg de stapel cirkels op elkaar en bestrijk ze stuk voor stuk met boter. Verdeel de cirkels in verschillende lagen over de ovenschaaltjes.
- Leg in elke kelk 2 sneetjes eendenborst en 1 koffielepeltje geitenkaas. Kruid met versgemalen zwarte peper.
- Bak in 10 minuten goudbruin in de oven.
-
1 min De hond uitlaten
-
< 1 min Kunstschaatsen
-
1 min Motorrijden

3 g
Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken. |
Reacties