Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Chocoladehavermouttaart

Gebruik fondantchocolade (>75% cacao), want daarin zit een te verwaarlozen hoeveelheid lactose.

Chocoladehavermouttaart

Gang: Dessert | Bereidingstijd: 30-45 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

500 ml Alpro soya Drink Vanille, 200 g havermout, 60 g bruine suiker, 60 g pure chocoladestukjes, 4 eetlepels pindakaas, vanilleextract, 1 snuifje zout

Bereidingswijze:
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng de Alpro soya Drink Vanille, havermout, bruine suiker, chocoladestukjes, pindakaas, vanille-extract en zout tot een gladde massa. (Gebruik eventueel een mixer.)
  3. Bekleed een bakvorm met bakpapier.
  4. Giet het mengsel in de bakvorm, zet in de voorverwarmde oven en bak het gedurende 35 minuten.
  5. Laat de taart afkoelen voor je ze aansnijdt.

Tip: varieer door wat stukjes gedroogde appels of stukjes gemengde noten toe te voegen aan het mengsel.

  • Tanden poetsen 80 min Tanden poetsen
  • Vissen 46 min Vissen
  • Jai Alai spelen 13 min Jai Alai spelen
Havermout
Portie:
50 g
Energieniveau: 3

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Chocoladehavermouttaart

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×