Chocoladehavermouttaart
Gang: Dessert | Bereidingstijd: 30-45 min | Aantal personen: 4
Ingrediënten:
500 ml Alpro soya Drink Vanille, 200 g havermout, 60 g bruine suiker, 60 g pure chocoladestukjes, 4 eetlepels pindakaas, vanilleextract, 1 snuifje zout
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Meng de Alpro soya Drink Vanille, havermout, bruine suiker, chocoladestukjes, pindakaas, vanille-extract en zout tot een gladde massa. (Gebruik eventueel een mixer.)
- Bekleed een bakvorm met bakpapier.
- Giet het mengsel in de bakvorm, zet in de voorverwarmde oven en bak het gedurende 35 minuten.
- Laat de taart afkoelen voor je ze aansnijdt.
Tip: varieer door wat stukjes gedroogde appels of stukjes gemengde noten toe te voegen aan het mengsel.
-
48 min Het bed opmaken
-
27 min Waterskieën
-
29 min Steenkool ontginnen

50 g
Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken. |
Reacties