Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Verloren brood met gegrild fruit

Verloren brood kan je ook op de grill klaarmaken.

Verloren brood met gegrild fruit

Gang: Dessert | Bereidingstijd: 30-45 min | Aantal personen: 8

Ingrediënten:

gesneden rozijnenbrood, 4 dl Spar room, 4 dl kokosmelk, 200 g rietsuiker, 200 g Boni Selection vloeibare honing, kaneelstok, steranijs, vanillestok, ananas, 250 g blauwe bessen, bananen, kiwi’s, eidooiers

Bereidingswijze:
  1. Warm de room, kokosmelk, rietsuiker en honing op met de kaneelstok, steranijs en vanillestok.
  2. Laat afkoelen.
  3. Snij ondertussen het fruit in stukken (behalve de blauwe bessen) en marineer het ± 2 uur in de afgekoelde melk.
  4. Haal het fruit eruit en gril op de barbecue.
  5. Klop de eidooiers onder het mengsel en dompel het brood erin.
  6. Gril het brood tot het krokant is.
  7. Schik het brood op het bord en garneer met het gegrild fruit.
  • Klussen in huis 13 min Klussen in huis
  • Wandelen te paard 16 min Wandelen te paard
  • Hout hakken 13 min Hout hakken
Ananas
Portie:
125 g
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Verloren brood met gegrild fruit

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×