Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Gebakken zalm met rijst, kerstomaatjes en olijven

Groene olijven geven extra pit aan je zalmgerecht!

Gebakken zalm met rijst, kerstomaatjes en olijven

Gang: Hoofdgerecht | Bereidingstijd: 10-20 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

Spar zalmfilets (150 g per stuk), 1 doosje kerstomaatjes, 1 doosje Boni Selection groene olijven, 1 bosje lente-ui, 1 dl Boni Selection olijfolie, 2 zakjes basmatirijst

Bereidingswijze:
  1. Reinig de lente-ui en snipper fijn.
  2. Hak de olijven grof.
  3. Kruid de zalmfilets met peper en zout. Bak in een ruime braadpan met antikleeflaag in hete olijfolie, op een matig vuur.
  4. Voeg de kerstomaatjes, versnipperde lente-ui en olijven toe en laat zachtjes meestoven.
  5. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
  6. Verdeel de rijst in het midden van de borden. Schik de gebakken zalm erop. Werk af met de gestoofde lente-ui, olijven en kerstomaatjes.
  • Opruimen 55 min Opruimen
  • Joggen 38 min Joggen
  • Jetskieën 38 min Jetskieën
Zalm (rauw)
Portie:
150 g
Energieniveau: 3

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Gebakken zalm met rijst, kerstomaatjes en olijven

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×