
Steek drie verschillende soorten vis op een stokje en je hebt meteen een gevarieerde maaltijd op tafel.
Gevarieerde visbrochette
Gang: Lunch | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 4
Ingrediënten:
1 rode paprika, 4 grote champignons, 4 grote uien, eikenbladsla, groene krulsla, verse basilicum, 150 g Spar boter, 300 g Spar zalmfilet zonder vel, 300 g Spar kabeljauwhaasje, 300 g Spar zeewolffilet, sap van 1 citroen
Bereidingswijze:
- Pel de ui en verdeel in 12 kwartjes. Snij de paprika in 4 en verwijder de zaadlijsten. Snij in stukken.
- Reinig de champignons en snij in 4.
- Snij elke vissoort in 4 mooie stukken.
- Stel de brochettes samen door afwisselend champignons, ui, paprika en vis op de brochettespiesjes te steken. Kruid met peper en zout.
- Laat de boter hazelnootkleurig smelten. Bak de brochettes hierin, op een matig vuur, aan alle zijden tot ze gaar zijn.
- Reinig de sla en pluk de mooie bladeren.
- Leg een bedje sla op de borden.
- Besprenkel de gebakken brochettes met het citroensap en schik op de sla. Overgiet met de braadjus van de brochettes.
- Werk af met wat basilicumblaadjes.
-
33 min Een handwas doen
-
28 min Zwemmen in rugslag
-
19 min Wallyballen

75 g
Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken. |
Reacties