Mitraillette
Gang: Lunch | Bereidingstijd: 10-20 min | Aantal personen: 4
Ingrediënten:
2 Spar stokbroden, 2 Italiaanse chipolata’s, 2 grote tomaten, 2 Spar eieren, 600 g Boni Selection diepvriesfrieten, Boni Selection mayonaise, ketchup, 1 ijsbergsla, verse bieslook, Spar boter
Bereidingswijze:
- Kook de eieren hard gedurende 8 à 10 minuten. Giet ze af, laat afkoelen en pel ze.
- Snij de chipolata’s in 2 en steek elke helft op een BBQ-spies. Zo blijven ze mooi recht tijdens het bakken. Bak de chipolata’s gaar in een klontje boter.
- Snij de tomaten en hardgekookte eieren in plakjes.
- Bak de frietjes krokant zoals aangegeven op de verpakking.
- Snij de stokbroden overlangs in 2 helften.
- Beleg de ene helft met ijsbergsla, plakjes tomaat, ei en wat mayonaise. Schik de chipolata en de frieten erop. Verdeel er nog wat extra mayonaise en ketchup over. Werk af met wat sprietjes bieslook en nog wat ijsbergsla.
- Zet de andere helft van het stokbrood erop en steek vast met een prikker.
-
8 min De hond uitlaten
-
4 min Recreatief rugbyen
-
6 min Curling

150 g
Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken. |
Reacties