Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Tomaat-mozzarella met basilicum en zwarte olijven

Dit frisse gerecht doet het altijd goed! Zeker als je mozzarella van de beste kwaliteit gebruikt!

Tomaat-mozzarella met basilicum en zwarte olijven

Gang: Bijgerecht | Bereidingstijd: 5-10 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

2 tot 4 grote tomaten, handvol verse basilicumblaadjes, 4 pakjes Spar mozzarella, 3 eetlepels Boni Selection olijfolie, zwarte olijven, Spar ciabattabrood, Spar jonge sla

Bereidingswijze:
  1. Was de tomaten en snij ze in dunne plakjes. Snij de mozzarella eveneens in plakjes.
  2. Rangschik de plakken tomaat, mozzarella en basilicumblaadjes in een cirkel afwisselend op een bord. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met zout en peper.
  3. Serveer met zwarte olijven, jonge slablaadjes en een ciabattabrood.
  • De dakgoot uitkuisen 55 min De dakgoot uitkuisen
  • Wandelen 79 min Wandelen
  • Frisbeeën 92 min Frisbeeën
Mozzarella
Portie:
125 g
Energieniveau: 3

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Tomaat-mozzarella met basilicum en zwarte olijven

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×