Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Krokant gebakken kabeljauwspiesje met Gandaham en mosterdmayonaise

De ham geeft een lekker zout smaakje aan de vis.

Krokant gebakken kabeljauwspiesje met Gandaham en mosterdmayonaise

Gang: Voorgerecht | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 2

Ingrediënten:

300 g kabeljauwhaasje, 6 plakjes Gandaham, 4 eetlepels Boni Selection mayonaise, 1 eetlepel Boni Selection mosterd, 1 krop friséesalade, arachideolie

Bereidingswijze:
  1. Reinig de sla en scheur in mooie plukjes.
  2. Snij het kabeljauwhaasje in 6 gelijke blokjes.
  3. Wikkel elk blokje in een plakje Gandaham. Steek vast met een prikker.
  4. Meng de mosterd met de mayonaise. Kruid met peper en zout.
  5. Laat de arachideolie warm worden. Bak de spiesjes krokant in de hete olie. Zet nog 5 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.
  6. Schik de spiesjes op een bord, werk af met een blaadje sla en de mosterdmayonaise.
  • Afstoffen 43 min Afstoffen
  • Wandelen 28 min Wandelen
  • Steenkool ontginnen 18 min Steenkool ontginnen
Kabeljauw (rauw)
Portie:
150 g
Energieniveau: 2

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Krokant gebakken kabeljauwspiesje met Gandaham en mosterdmayonaise

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×