Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Kalkoenschnitzels

Wist je dat je een schnitzel op elke keuken kan afstemmen? Voor Oosterse gerechten voeg je curry, gember of koriander toe aan het kruidenmengsel. Liever zuiders? Ga dan met paprika of chili aan de slag.

Kalkoenschnitzels

Gang: Hoofdgerecht | Bereidingstijd: 10-20 min | Aantal personen: 2

Ingrediënten:

kalkoenlapjes, eiwitten, Spar paneermeel, 1 potje Spar Fresh Selection gehakte peterselie, Spar olijfolie

Bereidingswijze:
  1. Sla de kalkoenlapjes plat met een breed mes.
  2. Klop de eiwitten los en kruid met peper en zout.
  3. Meng het paneermeel met de gehakte peterselie.
  4. Wentel de kalkoenlapjes in de eiwitten en vervolgens in het paneermeel.
  5. Bak de kalkoenschnitzels in een antikleefpan met hete olijfolie.
  6. Laat aan beide zijden mooi goudbruin bakken op een matig vuur.
  • Douchen 74 min Douchen
  • Wandelen 42 min Wandelen
  • Gezelschapsspelen 99 min Gezelschapsspelen
Kalkoenfilet (rauw)
Portie:
160 g
Energieniveau: 2

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Kalkoenschnitzels

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×