Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Witloofblaadjes met grijze garnaal

Dit klassieke aperitiefhapje mag niet ontbreken op een feestje!

Witloofblaadjes met grijze garnaal

Gang: Hapje | Bereidingstijd: 10-20 min | Aantal personen: 6

Ingrediënten:

XL Spar ei, 100 g Spar grijze garnalen, Spar mayonaise, 1 koffielepel gehakte peterselie, enkele plukjes peterselie, Spar mini witloofstronkjes

Bereidingswijze:
  1. Kook het ei hard, pel het en plet het met een vork. Meng de grijze garnalen erdoor en breng op smaak met mayonaise, versgemalen zwarte peper en zeezout.
  2. Schep de gehakte peterselie erdoor.
  3. Was de stronkjes witloof. Snij de blaadjes los en schik ze op een serveerschaal. Leg in elk blaadje een koffielepel garnaalsla.
  4. Werk af met een plukje peterselie en serveer.
  • De auto wassen 4 min De auto wassen
  • Mountainbikewedstrijd < 1 min Mountainbikewedstrijd
  • Een orkest dirigeren 6 min Een orkest dirigeren
Grijze garnalen (gekookt)
Portie:
17 g
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Witloofblaadjes met grijze garnaal

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×