Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Wildragout op Franse wijze met kroketjes, appel en veenbessen

Zo kan jouw kant-en-klare samengestelde bord eruitzien!

Wildragout op Franse wijze met kroketjes, appel en veenbessen

Gang: Hoofdgerecht | Bereidingstijd: 10-20 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

600 g wildragout op Franse wijze, appeltjes met veenbessen, 16 kroketten, verse kervelblaadjes

Bereidingswijze:
  1. Doe de wildragout in een kookpot en verwarm al roerend op het vuur.
  2. Haal het zakje met veenbessen uit de verpakking en warm op in de microgolfoven gedurende 2 à 3 minuten op 600 W.
  3. Zet de appeltjes in een schotel en warm gedurende 2 à 3 minuten op 600 W in de microgolfoven.
  4. Vul de appeltjes met de warme veenbessen.
  5. Bak de kroketjes in de friteuse op 180°C.
  6. Schik het vlees, een appel met veenbessen en kroketjes op het bord. Werk het gerecht af met wat kervelblaadjes en serveer.
  • Gras maaien 33 min Gras maaien
  • Wandelen 52 min Wandelen
  • Een rockoptreden geven 61 min Een rockoptreden geven
Kroket (diepvries, onbereid)
Portie:
108 g
Energieniveau: 3

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Wildragout op Franse wijze met kroketjes, appel en veenbessen

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×