Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Sabayon met frambozen & champagnesorbet

Pimp je sabayon met frambozen en serveer er een glaasje champagne met champagnesorbet bij: op en top feestelijk!

Sabayon met frambozen & champagnesorbet

Gang: Dessert | Bereidingstijd: 10-20 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

Spar eidooiers, 6 eetlepels suiker, 6 halve eierdopjes champagne, 16 mini bolletjes Spar champagnesorbet, 1 bakje frambozen

Bereidingswijze:
  1. Verdeel de frambozen in de champagnecoupes.
  2. Meng de eidooiers, champagne en suiker in een sauteuse (= conische sauspan). Zet op het vuur en klop krachtig met een 8-vormige beweging tot je een dik en luchtig, schuimig mengsel bekomt.
  3. Doe de bolletjes champagnesorbet in de champagneflûtes.
  4. Verdeel de sabayon over de frambozen.
  5. Giet de champagne boven de champagnesorbet. Serveer onmiddellijk.
  • De planten water geven 33 min De planten water geven
  • Wielertoerisme 7 min Wielertoerisme
  • Koeien melken 24 min Koeien melken
Eierdooier (kip, rauw)
Portie:
27 g
Energieniveau: 2

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Sabayon met frambozen & champagnesorbet

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×